TIP: Voor Kerst in huis! De beste start van het nieuwe jaar voor…

Habanero Kerstman

Zoek je een bijzonder kerstkado?

Deze cadeaubon geeft de ontvanger recht op een persoonlijke leiderschapsboost met een paard van 2 uur. In die training ga je terug naar de basis van waar je nu staat, en wat je grootste uitdagingen van dit moment zijn. Je kunt immers pas goede plannen maken als je ECHT weet waar je naartoe wilt…

De wisselwerking met het paard brengt je terug in het hier & nu, in diep contact met jezelf, om met gevoel EN verstand je volgende stappen te nemen.

De beste manier om het nieuwe jaar te beginnen is te starten: terug naar de basis van je kracht en uitdagingen!

Wat krijg je:

Voor de ontvanger: een volledig verzorgde individuele leiderschapsboost van 2 uur met een paard door leiderschapstrainer Josselien Janssens, in omgeving Haarlem of Uithoorn, ter waarde van €147,- (incl. btw)

In deze training krijg je inzicht in jouw grootste persoonlijke leiderschapsuitdaging van dit moment. Je leert hoe je jouw natuurlijke leiderschap kunt versterken om die te overwinnen, en hoe je daarmee je doelen met meer gemak bereikt.

Voor de gever: een cadeaubon als PDF in A4 formaat om uit te printen en bijvoorbeeld in te lijsten, met de naam van de ontvanger een een persoonlijke boodschap erop. Klik hier om een voorbeeld te zien.

Goed doel

Van elke bestelling schenk ik deze Kerst 50% aan het 50|50 Project: reintegratie van daklozen op de arbeidsmarkt, van het Leger Des Heils te Haarlem.

Waarom dit project? Ik focus met mijn trainingen op leiders en teams die bewust hun best doen om hun prestaties steeds op een hoger plan te trekken.

Via dit project krijgen daklozen met verslavingsproblematiek die opnieuw willen beginnen en daarvoor hard hun best doen, een kans op de arbeidsmarkt te reintegreren. Ze beginnen letterlijk vanuit de goot om hun prestaties en zelfredzaamheid te verbeteren en dat verdient ondersteuning.

Hoe te bestellen?

1) Maak €147,- over op IBAN53 RABO0147742129 ten name van Rayamedicine Training & Coaching* te Santpoort Noord, o.v.v. Cadeaubon
Betaal online met iDeal
2) Vul het onderstaande formulier in.

3) Maximaal 48 uur na je aanmelding vind je de cadeabon in je email.

Op 25 december zelf bestellen kan tussen 10 en 12 uur ‘s middags – je bestelling wordt dan direct verwerkt en verstuurd.

Error: Contact form not found.

* Teams met Paardenkracht is een handelsnaam van Rayamedicine Training & Coaching