Hybride werken met je team: ook daar kan paardenkracht bij helpen

(c) Can Stock Photo Inc. / LincolnRogers

De Coronapandemie is een nieuwe fase ingegaan met het afschaffen van de meeste maatregelen. Hybride werken ‘is here to stay’ als permanent onderdeel van het nieuwe normaal.

Tijd dus om structureel na te denken over de voor- en nadelen, en hoe hiermee om te gaan in jouw team.

‘Hybride teams’ hebben als  geen ander behoefte aan goede basisafspraken en aan regelmatig contact in persoon.

Een teamtraining met paarden is een uitgelezen gelegenheid om weer eens allemaal bij elkaar te komen in een interactieve setting, om inzicht te krijgen in de dynamiek van jouw team. Wat is jullie kracht? Wat is jullie uitdaging? Hoe gaan we met die uitdaging om?

In de training geven veilige grondoefeningen met paarden inzichten in de belangrijkste uitdaging en kracht van jouw team. Omdat paarden in het moment leven, laten ze zodra je een aanpassing maakt in je aanpak, ook meteen zien of die succesvol is. Hierdoor kan je team direct de inzichten over wat wél werkt in de praktijk brengen.

Teams met Paardenkracht heeft een zeer effectief trainingspakket ontworpen dat teams helpt grip te krijgen op hun uitdagingen in het nieuwe normaal. Dit pakket bestaat uit een interactieve presentatie van 1.5 uur, een dagtraining met paarden, en daarna een opvolgsessie met het team van ongeveer 2 uur op de eigen locatie om de geleerde inzichten te helpen integreren.

Interesse? Neem hier contact op!

(Paardenervaring is niet nodig. Er wordt tijdens de training niet paard gereden.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *