Linda Kohanov bezoekt NL en BE in juni 2018

Linda Kohanov komt in juni 2018 naar Nederland en België. Ze zal lezingen en een leiderschapstraining geven rond de inzichten uit haar nieuwe boek, De Vijf Rollen van een Meesterherder.

Linda in actie in NL en België in augustus 2014 – hier met merrie Camelia van Kheiron.be (c) Foto Natascha van den Bergh

Op de agenda staan:

  • avondlezing “The Heart of Evolution” – nieuw licht op de band tussen mens en dier op donderdag 28 juni;
  • een interactieve dagtraining rond De Vijf Rollen van een Meesterherder als basis voor natuurlijke samenwerking tussen mensen, en tussen mens en dier op vrijdag 29 juni;
  • een 2-daagse Master Herder leiderschapsworkshop met paarden voor mensen die hun leiderschap willen versterken en kennis willen maken met de Eponaquest visie voor Ervaringsgericht leren met Paarden op 30 juni en 1 juli. (Co-trainer Josselien Janssens)

Ook geeft Linda een intensief 9-daags bijscholingsprogramma voor Medicine Horse Way Instructeurs die al met haar methode werken en Eponaquest Instructeurs willen worden.

De evenementen worden georganiseerd door Josselien Janssens, Eponaquest Instructeur en Medicine Horse Way Master Instructeur.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *